Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O co w tej grze chodzi ...

CheaTOver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, o Lolu słyszę od dawna, od baaardzo dawna, jakoś nigdy nie miałem ochoty w to zagrać.. Dlatego nie wiem o co w tej grze chodzi ;x Wyjaśni ktoś? Popatrzyłem pare filmików i chętnie bym zagrał, tylko nie wiem co się robi :P Wyjaśnił by to ktoś jak jakiemuś dziecku..? I czy opłaca się w ogóle zaczynać?

Zbieram like ;x

Opublikowano

Na początku gry wybierasz postać , potem wchodzisz do gry,idziesz na wybraną linie :bot/mid/top , zabijasz miniony,starasz się ubić wrogów,potem jak na linie nie ma przeciwników ubijasz wierze itd.

Na początku polecam Ci grać ashe lub masterem . Dodam że bijesz prawym przyciskiem myszy , a skille masz na Q / W / E / R(ultimate skill)

Opublikowano

huh ;P Czyli łazisz po mapie bijesz te małe stworki ( czyli miniony tak? ), albo innych graczy? Można też ubić wierze... Można zmieniać postacie? :P Napisałeś żebym grał ashe lub masterem.. Ile jest tych postaci i jak się je lvluje? ;P Są tutaj jakieś bossy czy cokolwiek? ;P

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...